lördag 13 oktober 2007

MoaPinYin dokumenterar

MoaPinYin ska bli skollärare när hon blir stor, det har hennes morfar sagt. Nu blir det ju inte jämt som man tänker sig, men så tänkte Moffa när han gav henne namnet. Vilket är då sannolikare än att det blir just hon som får i uppdrag att svara för pedagogiken i denna osannolika historia. Efter ett kort möte runt RundaBordet kom man till följande resultat:

Hädanefter skall dokumentationen av detta ärende delas upp i ett antal länkar för att de olika trådarna skall kunna utvecklas var för sig, och på intet sätt sätta krokben för varandra. Således kommer huvudstråket, med mjölken som drivande kraft, att fortsätta att sökas på länken:

http://wahlingemarket.blogspot.com/ ,

medan första sidolänken kommer att heta:

http://Vatt-Anna.blogspot.com/ .

Den senare länken handlar i huvudsak om Vatt-Anna och hennes samtida "vänner" i Vårdinge och i staden Södertälje. Så fort det dyker upp nya vibrationer i SvartaPutten, kommer MoaPinYin att annonsera detta i slutet av stycket genom att ange den föreslagna länken, så det bara är att markera denna för att hamna på rätt plats i texten. Kapten Persson ser till att ordningen hålls. Vi fortsätter forskningen nu! http://Vatt-Anna.blogspot.com/

Inga kommentarer: