torsdag 11 oktober 2007

Akterkastellets MultiMediaSmedja

Från Nådhammar gick det fort kan man säga, ty vinden kom akterifrån och Optimisten krängde än åt babord och än åt styrbord. Och när man väl kommit in i lagunen i Milk River gjorde seglet en bomgipp, som vi säger på sjön, och då fick Moffa bommen i bakhuvudet så han trillade avsvimmad ner på durken. MaskisenMaxDartanYang tappade roderpinnen och MoaPinYin miste taget om storskotet, medan Kapten Persson och FiaKanKelv ramlade över bord.
MessiasMedMissilen låg och sov så sjönt under aktertoften. Till slut rände man rakt in i Korpberget där Moffas sommarstuga ligger. Moffa vaknade till slut och hans huvud hade väl klarat sig rätt bra, men det är från den episoden som han blev lite kluven, på ett tokroligt sätt. Mer om det längre fram. Emellertid kom hela besättningen överens om att man tills vidare skulle lägga projektet på hyllan. I stället sjösatte man ett nytt företag som man kallar:
Moffa & Co, vars första uppdrag var att ordna MultiMediaSmedjan på ort och ställe. Kontoret kallar man Akterkastellet och det är därifrån texten ringlar sig ut i världen. Det är drygt en km från Akterkastellet till Nådhammar och rakt över Lagunen till torpet där Anna växte upp.

Inga kommentarer: